Skip to main content

Wat coachees over mij vertellen

“Ik vond de begeleiding van Inge erg prettig. Ik voelde me vanaf dag 1 dat ik haar ontmoette al op mijn gemak bij haar en dat is cruciaal, zo niet fundamenteel, voor het kunnen laten slagen van een coaching traject. Inge kan goed luisteren, ruimte geven, is direct, eerlijk en open in haar spiegeling naar mij en dat heeft mij enorm geholpen. Ik hecht daar veel waarde aan. Inge is ook kritisch geweest richting mij en ze heeft me daarmee op een respectvolle, positief coachende manier aan het denken gezet. Zij heeft mij aangezet tot zelfreflectie en om eigen 'anders' handelen, wat bij mij paste, verder te verkennen. Ik vind Inge een heel prettig mens en coach, maar bovenal een professional in haar vak. En last but not least zijn er veel tranen gevloeid en hebben we regelmatig gelachen….ze beschikt over een goede dosis humor. Fijn!”

MyraBeleidsadviseur, Den Haag

“Coaching trajecten gaan over kleine veranderingen in acties en denken. Niet dieper gewortelde
psychische issues. Toen dit proces wat duidelijker voor mij werd en ik het kleiner kon maken, heb ik een paar fijne sessies gehad. Met een aantal tools om in ’t dagelijks werk en leven te gebruiken.
Dankjewel voor de fijne gesprekken en het begeleiden in het zetten van de kleine stapjes op mijn weg naar meer zekerheid.”

Bas, 52 jaar, AHHaarlem

“Inge is voor mij precies de coach die ik zocht. Ze creëert in één kennismakingsgesprek een sfeer waardoor het lijkt of je haar al jaren kent. Ze wist ook goed richting te geven aan wat nu exact mijn coach vraag was. Het vertrouwde gevoel dat ik bij haar heb, zorgde ervoor dat ik na de eerste sessie een compleet ander mens was. Van behoorlijk uit balans zijn, zag ik het weer zitten. Ik had goede handvatten gekregen om de boel weer op de rit te krijgen. Mijn hele gemoedstoestand was 180 graden gedraaid en kon weken uit de voeten met alle afspraken die we gemaakt hadden. Dit ene gesprek heeft veel veranderd. Echt heel fijn! Conclusie: als je snel resultaat wilt, moet je bij Inge zijn.”

MarijnDocent

“Tijdens een begeleidingstraject in 2018 ben ik in contact gekomen met Inge. Na de afronding van dit traject heeft zij nog een periode een belangrijke rol gespeeld bij mijn verdere herstel.
In de verschillende gesprekken was zij voor mij een luisterend oor, het klankbord waar ik terecht kon met mijn verhaal. Door de gesprekken werd ik in de goede richting ‘gestuurd’. Mede door haar steun kon ik de laatste stap maken naar een gezonde energiebalans tussen werk en privé. Dit, doordat ik een beter inzicht kreeg in mijn valkuilen die ik nu op tijd kan herkennen. Hier heb ik nog steeds profijt van in mijn werk en privé.”

RvB, 54 jaarDiaken RK kerk Zoetermeer

“Dankzij Inge heb ik ingezien dat ik steeds, vanwege dezelfde patronen, vastloop in verschillende omgevingen met verschillende mensen. Terwijl ik in de veronderstelling was dat het altijd aan anderen lag en ik steeds opnieuw het slachtoffer was, deed zij mij inzien dat het aan mijn eigen gedrag lag en dat ik alleen dat kon veranderen. Zij heeft mij handvatten gegeven om dit gedrag om te buigen, tijdig te herkennen en daardoor vastlopen te vermijden. Doordat zij scherp aan kan geven wat men van mij zou mogen verwachten en ik van anderen, kan ik geheel zelfstandig en zonder schuldgevoel of twijfel, mijn grenzen te stellen.”

Corine, 53 jaarSenior productie manager, Den Haag

“Ik ben bij Inge gekomen met de wens voor meer rust, stabiliteit en met de vraag ‘hoe het beste mijn prioriteiten te stellen’. Inge heeft mij laten inzien hoe ik mijn eigen sterke kanten en eigenschappen kan inzetten, op een manier dat ik er profijt van heb, zonder in mijn valkuilen te trappen. Het resultaat van het coachtraject is, dat ik veel meer rust en balans heb gevonden in mijn leven. Ik overdenk eerst mijn vervolg voor ik handel of iets onderneem. Ik kan veel beter mijn prioriteiten stellen en mijn ‘rust’ pakken als ik dit nodig heb. Hier kan ik verder in door gaan groeien en ervaar ik een positieve ‘mindset’. Daar ben ik blij mee.”

Edwin F.Den Haag

“Tijdens het begeleidingstraject is Inge een van de mensen die mij veel hulp en support heeft geboden. Ik wil haar hiervoor heel erg bedanken. Mede dankzij Inge sta ik nu stabieler in het leven en heb ik heel veel kunnen leren over mijzelf. Inge heeft me geholpen tot inzichten te komen die ik anders nooit gezien zou hebben. Ik kijk met een fijne blik terug op het hele traject en de begeleiding door Inge.”

Cathy, 26 jaarVerpleegkundige in opleiding

“Inge houdt je vriendelijk en kritisch een spiegel voor, laat je zien dat je dingen anders aan moet en kunt pakken en is er voor je als je in de put zit. Ze zet je flink aan het werk en geeft goede tips. Dankzij haar heb ik in korte tijd veel geleerd en pak ik nu dingen anders en met meer succes aan.”

Anja, 63 jaarSenior Beleidsmedewerker

“Door de coaching gesprekken met Inge ben ik tot veel inzichten gekomen. Tijdens de gesprekken wist zij mij in lijn te houden met de vragen die ik had. Hierdoor werden het doelgerichte gesprekken, met als resultaat dat er "kwartjes zijn gevallen". Het heeft mij geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling en het begrijpen van mijn eigen proces.”

LvK, ergotherapeutUtrecht

“Het mooiste wat Inge als coach kan bieden is haar oprechte aandacht. Haar expertise komt tot zijn recht door haar scherpte en souplesse waarmee ze de gesprekken voert. Ik ken Inge vanuit een coaching traject en als therapeut/collega op de werkvloer. Zij laat ieder in zijn of haar waarde en benoemt de zaken zoals ze zijn met afstand en respect. Inge luistert nauwkeurig naar je vraag en staat naast je om je vraagstuk te verhelderen. Dankzij onze gesprekken voel ik mij gehoord en krijg ik beeld waar het daadwerkelijk over gaat. Een rijk palet van kwaliteiten en goedwilligheid, zowel als mens, collega en coach.”

SJ, fysiotherapeutAmsterdam

“Inge is een zeer vriendelijke en doortastende coach. Ze stelde goede vragen en gaf mij de ruimte om daar over na te denken. Hierdoor kwam ik tot inzichten en oplossingen die bij mij passen. Met haar begeleiding heb ik meer inzicht gekregen in mijn energievreters. Zij gaf mij bruikbare tips, wat mij heeft geholpen om mijn werk beter in te richten en mijn werk/privé balans te verbeteren. Inge is niet voor één gat te vangen, dus na de 'Corona lockdown' gingen de coaching sessies verder online. Ook deze contactmomenten heb ik als zeer prettig ervaren. Ik ben nu bewuster 'trouw aan mijzelf' en de vaardigheden die ik mijzelf heb aangeleerd, blijf ik gebruiken en verbeteren. Ik vind Inge oprecht, open, vriendelijk en een goede gesprekspartner!”

CindyFacility Management Professional, Den Haag

“Ik heb hulp van Inge gevraagd toen ik in een soort vicieuze cirkel zat over mijn loopbaan. Al jaren gedachten dat ik iets anders wil, dat ik niet voldoende energie kreeg van mijn huidige functie, dat ik alle ballen in de lucht moet houden. Ik kon geen keuze maken en ik was bang dat ik anderen teleur zou stellen als ik voor mijzelf zou kiezen. Door te werken met het 'trouwmodel', kijken naar mijn sterke kanten en eigenschappen, en over mijn eerdere successen te praten, kreeg ik langzaam het vertrouwen om wél knopen door te hakken en mijn eigen pad te gaan volgen.”

Evelien ZeinstraSales Professional

“De begeleiding van Inge heb ik als zeer prettig ervaren. Ik heb veel handvatten meegekregen die ik nu nog dagelijks gebruik. Als persoon straalt Inge veel energie en positivisme uit. Zij is erg professioneel en toont tegelijkertijd veel empathie. Vooral de één op één gesprekken vond ik fijn en leerzaam. Dank voor de fijne begeleiding!”

RZHoge Raad

“Mijn ervaring is dat de aanpak van Inge zowel positief als ontwikkelingsgericht is. Zij schroomt niet om directe vragen te stellen, die maar al te raak zijn en mij hielpen verder te komen in mijn proces. De gesprekken waren serieus, maar ook met humor. Inge houdt hierbij de lijn scherp in de gaten om het gesprek niet alle kanten uit te laten gaan. Ik ging na de gesprekken naar huis met nieuwe energie en een of meerdere actiepunten voor mijzelf. De coaching door Inge was concreet en resultaatgericht, iets wat goed bij mij paste.”

Nadia, 51 jaarCoach Amsterdam

“Door eerst mijn eigen problemen te onderkennen en te accepteren, ben ik door de coaching met Inge mijn eigen grenzen gaan leren (h)erkennen. Ik heb geleerd haalbare doelen te stellen en reële planningen te maken. Ik ben weer in mijn kracht gekomen en heb mijn werk fulltime kunnen hervatten. Door de coaching heb ik geleerd om stap voor stap mijn eigen pad te bewandelen, beter te communiceren en keuzes voor mijzelf te maken.”

I.C.Operations Manager te Leiden

“Met het coachtraject bij Inge heb ik geleerd om meer te delegeren, verantwoording bij anderen te laten en effectiever te communiceren. Inge is een kritische coach met verstand van zaken. Zij kan goed luisteren, samenvatten en checkt eventuele patronen die zij ziet. Zij kan deze vertalen naar mijn eigen aandachtspunten. Zij heeft mij goede tools en oefeningen gegeven die ik gebruik. Ik kan nu meer rustmomenten inplannen, mijn werkdag goed afsluiten en merk een betere balans in werk en privé te hebben gevonden. Ik geniet nu meer van mijn leven, voel mij meer ontspannen en ervaar meer vertrouwen en energie. Inge heeft mij op de goede weg gezet.”

Roman HusockOperations Manager

“Ik kwam bij Inge omdat ik mijn eigen grenzen voorbij liep en op zoek was naar de oorzaak. Haar stijl van coachen heeft mij laten nadenken en mij inzichten gegeven. Door het inzetten van praktische tools kreeg ik mijn eigen antwoorden waar ik mee aan de slag ben gegaan. Het resultaat is, dat ik nu veel beter weet waar ik energie van krijg en waar mijn kracht ligt! Hiermee heb ik een nieuwe functie kunnen vinden! Ik voel weer de FLOW. Ik ben blij dat ik door Inge ben gecoacht.”

Esther JansenTechnisch Verkoop Manager

“Inge is een leuke gezellige vrouw, die haar vak verstaat en weet wat ze doet. Ze luistert goed naar je en laat je zien wat jouw punten zijn waar je mee aan de slag wilt. Ze heeft mij erg goed geholpen met bepaalde doelen waar ik nog niet alles van wist en heeft mij hier inzicht in gegeven hoe ik dit kan aanpakken en mee om kan gaan. Een absolute aanrader!”

Jordy vd Z, 32 jaarTer Aar

“De coachvraag waarmee ik bij Inge kwam, was dat ik op een punt ben gekomen dat ik, na 40 jaar in het vak en nog 8 jaar te gaan, vastliep bij sollicitaties, niet mijzelf kon zijn in mijn werk. Ik wil graag mijn kennis en kunde delen en plezier in mijn werk hebben. Ik wilde erachter komen wat de belemmeringen waren. De Werkwijze van Inge is dat zij mij de kracht van mijn goede eigenschappen heeft laten ontdekken, maar ook hoe die een valkuil kunnen worden. Met de ‘dramadriehoek’ kwam ik erachter wat de belemmeringen waren in de omgang met anderen en heb ik veel oud zeer op kunnen ruimen. Ook heeft zij mij laten zien hoe ik invloed kan hebben op gebeurtenissen. Daarna was de weg vrij om te kijken wat ik verder wilde en heb ik keuzes en plannen kunnen maken voor de toekomst. Het ging stapje voor stapje maar het voelde of ikzelf de regie in handen had. Het resultaat is dat ik nu weet wat ik in de toekomst wil en hoe ik dat kan bereiken. Het blijft een leerproces maar ik weet nu hoe ik grenzen kan stellen en ik heb weer plezier in het werk doordat ik iets gevonden heb waardoor ik mijn kennis kan delen en mijn goede eigenschappen in kan zetten.”

F. 59 jaarVerpleegkundige

“Ik wilde ontdekken hoe en waardoor ik werkgeluk ervaar en aansluitend ontdekken wat voor soort functie past bij mijn kwaliteiten. Inge heeft mij laten inzien wat mijn sterke kanten zijn en welke aspecten in een functie mij enthousiasmeren. Het resultaat is dat ik meer focus heb gekregen in het zoeken en vinden van een geschikte functie.”

Kristian, 39 jaar

“Inge is mijn re-integratiecoach geweest. Ik heb haar als persoon als heel prettig ervaren. Haar energie is voelbaar en ook heel aanstekelijk, want door haar vrolijke lach krijg je die vanzelf ook op je gezicht. Ik zat zelf met een negatief zelfbeeld, doordat ik zaken niet kon accepteren betreffende mijn gezondheid en mijn ongemotiveerde houding speelde een rol in werk en privé. Ik wilde hieruit komen en met de hulp van Inge is dat grotendeels goed gelukt. Haar benadering is heel positief en bewust. Zij stelt de juiste vragen die leiden tot meer bewustzijn en inzicht bij jezelf. Om van oude patronen af te komen heeft Inge een mooie zin: 'Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg'. Vaak denk ik hieraan terug als ik in een oud patroon val. Ik ben ontzettend tevreden, ik voel mij steeds gemotiveerder en mijn zelfbeeld is positiever geworden. Ik heb nog een weg te gaan maar Inge heeft mij de juiste treden gegeven om mijn trap te betreden. Ik ben dankbaar!”

ReshnaBBA/MA Den Haag

“Inge is een hele prettige coach. Door het stellen van de juiste vragen, lukte het mij om mijn gedachten, wensen en gevoelens helder te krijgen. Het denken in cirkels werd eindelijk doorbroken. Het mooie van het coachtraject van Inge vond ik, dat zij mij op de juiste manier 'aan' wist te zetten. Door op een bewuste manier bezig te zijn met wat bij mij past, wat mijn krachten zijn en mijn valkuilen, kwam er zelfs een nieuwe kans voorbij. De inzichten die ik bij haar heb gekregen, blijven waardevol en helpend voor de rest van mijn leven. Ik bedank Inge voor haar eerlijkheid, de kunst van het stellen van de juiste vragen en dat zij mij niet weg liet komen met alle mitsen en maren die vast in mijn hoofd zaten.”

ArletteOnderwijs

“Inge is zeer kundig, soms wat streng maar toch empathisch. Een topper die ik je zeker aan kan raden.”

EvelineKlantenadviseur, Den Haag

“Inge, bedankt voor het korte, concrete, praktische coachingstraject. Dat een intake en 2 gesprekken mij zoveel vooruit konden helpen! Ik sta steviger in moeilijke gesprekken en ga met plezier aan mijn nieuwe baan beginnen. Bedankt!”

JolandaGZ psycholoog
Bedankt, coachees, voor het vertrouwen dat jullie in mij hebben gehad. Het getuigde van moed, durf en eigen inzet om een traject, samen met mij, te doorlopen.