Skip to main content

Slaap Advies voor beter slapen

Waarom is slaap zo belangrijk voor ons

 

Slaap Advies voor beter slapen

Waarom is slaap zo belangrijk voor ons

In Nederland bestaat steeds meer aandacht voor slaap als één van de pijlers voor vitaliteit. We hebben slaap namelijk nodig om te herstellen van een (stress)volle dag. Iedereen heeft er weleens last van: een slapeloze nacht. Wanneer het een enkele keer voor komt is het vervelend. Het wordt een probleem wanneer de slapeloosheid niet overgaat en het klachten oplevert in je dagelijkse functioneren, zoals slechte concentratie, matig presteren, een kort lontje en gebrek aan energie en vitaliteit, waardoor het je aan veerkracht ontbreekt.

Uit onderzoek blijkt dat het verzuim onder mensen die slecht slapen 1,5 tot 2 keer hoger ligt dan bij medewerkers die daar geen last van hebben

Je kunt mij contacten via info@icoacht.nl

Onderwerpen

Hoe werkt slaap
Waarom is slaap belangrijk
Hoe slaapproblemen ontstaan
 Invloed van gedachten en leefstijl

Tijdens de coach gesprekken kan jouw slaappatroon een onderdeel zijn van je aandachtspunten, wanneer je dit wenselijk vindt.

Slaapproblemen kunnen op lange termijn leiden tot uitval door bijvoorbeeld een burn-out. Slecht slapen hoeft niet langer een probleem te zijn, waarvan je wakker ligt. IcoachT kan hier met jou aandacht aan besteden . Een aanpak die veel effectiever en gezonder is dan het nemen van slaapmedicatie.

Zet slaap op je agenda
Vicieuze cirkel Slaapcoach