Skip to main content

Slaapcoaching voor beter slapen

Waarom is slaap zo belangrijk voor ons

 

Slaapcoaching voor beter slapen

Waarom is slaap zo belangrijk voor ons

In Nederland bestaat steeds meer aandacht voor slaap als één van de pijlers voor vitaliteit. We hebben slaap namelijk nodig om te herstellen van een (stress)volle dag. Iedereen heeft er weleens last van: een slapeloze nacht. Wanneer het een enkele keer voor komt is het vervelend. Het wordt een probleem wanneer de slapeloosheid niet overgaat en het klachten oplevert in je dagelijkse functioneren, zoals slechte concentratie, matig presteren, een kort lontje en gebrek aan energie en vitaliteit, waardoor het je aan veerkracht ontbreekt.

Uit onderzoek blijkt dat het verzuim onder mensen die slecht slapen 1,5 tot 2 keer hoger ligt dan bij medewerkers die daar geen last van hebben

Aangeboden producten

 Slaapconsult
 Personal Slaap Coaching
Slaapcursus
Seminars | o.a. Slaap & Vitaliteit
Workshops | Groep of Individueel

Je kunt mij contacten via info@icoacht.nl

Onderwerpen

Hoe werkt slaap
Waarom is slaap belangrijk
Hoe slaapproblemen ontstaan
 Invloed van gedachten en leefstijl

Werkwijze en kosten

Na een vrijblijvende kennismaking kun je een Online Slaapconsult invullen. De kosten bedragen € 59,- . Hiervan ontvang je een schriftelijk slaaprapport met een persoonlijk slaapadvies. In een (online) nabespreking wordt het rapport met je besproken. In geval van een vervolgadvies voor Personal Slaap Coaching betaal je € 90,- per consult.

Slaapproblemen kunnen op lange termijn leiden tot uitval door bijvoorbeeld een burn-out. Slecht slapen hoeft niet langer een probleem te zijn, waarvan je wakker ligt. Er zijn oplossingen in de vorm van een cursus of persoonlijke coaching. Een aanpak die veel effectiever en gezonder is dan het nemen van slaapmedicatie.

Zet slaap op de agenda

IcoachT is aangesloten bij het Landelijk Netwerk Saraja Slaapcursus en biedt verschillende mogelijkheden om je te helpen van je slaapproblemen af te komen. Wil je meer weten over slaap kijk dan ook op de website van Saraja-Slaapcursus

Vicieuze cirkel Slaapcoach